Despre mine

534873_509867822393287_422858015_nMa numesc Bea, sunt românca originara din județul Arad, am 29 de ani, căsătorita și “mutata” in Regatul Belgiei din 2007.

Am terminat Facultatea de Litere, Istorie si Teologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara, profil Engleza- Romana si lucrez ca profesor de limba Engleza într-o scoală primara din regiunea Liege.

Imi plac limbile străine; pe lângă limba Romana, mai vorbesc Maghiara, Engleza, Franceza și Olandeza (Flamanda).. asta câteodată face ca în capul meu sa fie un mic talmes-balmes lingvistic..

Nu am copii, însa am trei pisici, Mousty si Gipsy si Rouky, care sunt copiii mei adoptivi.

Am început sa gust plăcerile călătoriilor încă din anii de liceu, când am început sa cochetez cu Ungaria, in special cu Budapesta si lacul Balaton. De atunci am simțit chemarea și spre alte tari, cât mai îndepărtate, sa vad, sa gust, sa simt, sa cunosc. Călătoriile sunt pentru mine un mod de viata; mi-am propus ca in fiecare an sa ajung în cel putin într-o țară unde nu am mai fost niciodată și în 3 locuri (chiar dacă nu foarte îndepărtate) unde nu am pus piciorul vreodată. Pana acum am reușit acest lucru cu succes.

La fel ca de călătorii, sunt îndrăgostită de tot ce este arta manuala, hand-made: fac scrapbooking, origami, croșetez… Un alt hobby de-al meu, radioamatorismul pe care il practic cu mare drag chiar si când sunt prin călătorii.

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: