Povestea blogului

In 2012, la indemnul prietenei mele Bianca, a început aventura mea de blogger, cu un blog despre țara mea de suflet: Franța. Cu toate ca am avut ocazia sa scriu enorm despre aceasta minunata țară, vizitând-o de câteva ori anual, am renunțat în detrimentul tărișoarei mele adoptive: Belgia.

Primul meu contact cu Belgia a avut loc în mai 2005, am descoperit atunci ca aceasta mica țară ascunde nenumărate comori. M-am mutat definitiv în acest mic regat în Iulie 2007, iar de atunci “absorb” cultura și civilizație belgiana.

In ochiul turistului de rând, Belgia poate părea o țară fada, cu câteva obiective turistice majore ce merita vizitate, însa pentru “turistul curios” Belgia ascunde mult mai multe obiective turistice pe langa Bruges si Bruxelles. Mica belgie deborda de tradiții, cultura, arta, este o țară cu o geografie interesanta, gastronomie specifica…

In toți acești ani de ședere în Belgia am descoperit o sumedenie de locuri, lucruri, tradiții despre care as dori sa scriu pe acest blog; am încerc sa va arat ca tot ce are Belgia de oferit, nu doar pe plan turistic ci și pe plan cultural, sa va conving ca Belgia nu este o țară unde ploua mereu și unde oamenii sunt reci, ci faptul ca Belgia este o țară interesanta, dinamica și in care nu te plictisești niciodată.

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: